VCA Examen Eindhoven

Wil je jouw VCA examen halen in de regio Eindhoven? Zoek dan niet verder! Schrijf je vandaag nog in voor een Basis VCA, VOL VCA of VIL VCU examen bij jou in de buurt. Je kun je bij ons direct online aanmelden voor het eerstvolgende examen, of op een datum die jou het beste uitkomt. We zijn ook nog eens de voordeligste aanbieder van heel Nederland!
 
Nu inschrijven

Voordeligste aanbieder van Nederland
Direct online inschrijven
Examenlocaties door heel Nederland
Online voorbereiden op je examen

Behaal je VCA Examen in Eindhoven

Schrijf je vandaag nog in voor jouw VCA examen in de regio Eindhoven!

Bekijk bij de eerstvolgende mogelijkheden en kies de datum en tijdstip dat jou het beste uitkomt. Annuleren kan tot 3 dagen voor aanvang van het examen. Als voordeligste aanbieder van Nederland kun je bij ons je VCA Examen al halen vanaf €57,50! Meer informatie over de mogelijkheden en prijzen vind je in de prijslijst.

Ja, ik WIL ME INSCHRIJVEN

 

Waarom je VCA examen hier behalen?

 • De voordeligste examens van Nederland, al vanaf €57,50 ✓
 • Beschikbaar in verschillende talen, waaronder Engels ✓
 • Mogelijkheid tot e-learning en online examentraining

 

“Voor mijn nieuwe baan was het belangrijk dat ik snel mijn VCA diploma zou halen. Via VCAExamen.nl kon ik na het weekend gelukkig al meteen terecht! Omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik zou slagen heb ik dat weekend ook de e-learning en examentraining doorlopen. Ik ben met vlag en wimpel geslaagd!”

– Anne / intercedent

 

Voor welk VCA examen moet ik me inchrijven?

Weet je niet helemaal zeker welk examen je nodig hebt? Lees dan gauw verder…

Werk je in een risicovolle omgeving of voer je risicovolle werkzaamheden uit? Dan is het Basisveiligheid VCA diploma (B-VCA) bedoeld voor jou. Ben je leidinggevende of ben je zzp’er als onderaannemer bij een VCA-gecertificeerd bedrijf aan het werk? Dan is Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA) het VCA-diploma dat je moet behalen. Werk je als intercedent of leidinggevende van een uitzendbureau? Dan kun je je op VCAexamen.nl gemakkelijk aanmelden voor een VIL-VCU examen (Veiligheid voor intercedenten en leidinggevenden van uitzendorganisaties). Met het diploma VIL-VCU laat je zien dat je voldoende weet over VGM om jouw uitzendkrachten veilig en gezond te laten werken.

VCA Basis VOL VCA VIL VCU

 

De soorten VCA examens in Eindhoven

Basis VCA Examen

 • Het examen bestaat uit 40 vragen
 • Bij 28 goed beantwoorde vragen ben je geslaagd
 • In de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Pools, Portugees, Turks, Slowaaks, Hongaars, Roemeens, Italiaans of Litouws
 • Voorleesexamen in de talen Nederlands, Turks en Pools
 • Mogelijkheid Basis VCA Groen (examen voor groensector)

Nu inschrijven voor VCA Basis Examen


VOL VCA Examen

 • Het examen bestaat uit 70 vragen
 • Bij 49 goed beantwoorde vragen ben je geslaagd
 • In de talen Nederlands, Engels, Duits en Frans

Nu inschrijven voor VOL VCA Examen


VIL VCU Examen

 • Het examen bestaat uit 70 vragen
 • Bij 49 goed beantwoorde vragen ben je geslaagd
 • In de talen Nederlands en Engels

Nu inschrijven voor VIL VCU Examen

 

VCA Examenlocatie in Eindhoven

Woon je in Eindhoven of omgeving? Dan hoef je nooit ver hoeft te reizen om deel te nemen aan jouw VCA examen! Al onze examenlocaties zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikken eveneens over parkeergelegenheid. Wil je weten waar je jouw VCA Examen kunt afnemen? Bekijk de details op de pagina over de VCA examenlocatie regio Eindhoven.

Bekijk examenlocatie

 

 

VCA E-Learning en Online Examentraining

De beste online voorbereiding op jouw VCA examen in de regio Eindhoven!

Naast VCA examens bieden we ook een VCA E-learning en Online Examentraining aan ter voorbereiding op de examens Basisveiligheid VCA en VOL VCA. Hiermee ga je zo goed voorbereid als mogelijk jouw examen in. In de e-learning wordt op een laagdrempelige manier alle stof behandeld die je geacht wordt te kennen als je het VCA Diploma wilt halen. Als je daarna klaar bent met leren kun je net zoveel examens oefenen als je wilt, totdat je het gevoel hebt dat je écht klaar bent voor het officiële examen op locatie.

Bekijk VCA E-learning Bekijk Online Examentraining

 

Basisveiligheid VCA e-learning

18184856 - construction worker gesturing thumbs up

Haal hier je VCA diploma

Schrijf je in drie stappen in voor het VCA-examen