VCA In Company

Bedrijven en opleiders kunnen cursisten een groepsexamen laten afleggen op hun eigen locatie. Deze manier van VCA examinering noemen we VCA In Company. Voor deze examinering geldt dat er een minimale groepsgrootte van tien kandidaten wordt berekend.

Aanmelden VCA In Company examen

De aanmeldingstermijn voor groepsexamens is 5 werkdagen. De lijst met kandidaatgegevens dient drie werkdagen voor aanvang van het examen door VCAExamen te zijn ontvangen. Als kandidaten niet zijn aangemeld, kan er niet worden deelgenomen aan het examen.

Wil je binnen de termijn van 5 werkdagen extra kandidaten toevoegen aan het aangemelde examen? Ook dat kan. Hiervoor geldt dat altijd even contact moet worden opgenomen met VCAExamen.

Wil je meer informatie over VCA In Company of een aanvraag doen? Neem dan contact op:

Aanvraag indienen

Locatie-eisen VCA In Company

De examenruimte voor een VCA examen op locatie moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Het moet een rustige, goed geventileerde, verlichte en verwarmde ruimte zijn.
  • Tafels en stoelen moeten met ruim voldoende tussenruimte zijn opgesteld of op een zodanige manier zijn opgesteld dat fraude voorkomen wordt en kandidaten geconcentreerd hun examen kunnen afleggen. Stoelen en tafels moeten allen zodanig zijn opgesteld, dat alle kandidaten dezelfde richting op kijken.
  • Al het aan de opleiding gerelateerde opleidingsmateriaal moet uit de ruimte verwijderd te zijn.

Omdat de examenruimte onder de volledige verantwoordelijkheid van VCAExamen valt, behouden we het recht om een opgegeven, gewenste locatie die niet aan de hierboven gestelde eisen voldoet, af te keuren als examenruimte en zodoende het examen af te keuren. De kosten voor dit examen zullen in dergelijke gevallen echter doorberekend worden.

Facturatie

De facturatie is gebaseerd op ten minste tien kandidaten. Dat betekent dat bij een groepsgrootte van bijvoorbeeld acht kandidaten de factuur een aanvulling van twee kandidaten kent. Echter kunnen voor de Nederlandstalige examens de B-VCA kandidaten wel opgeteld worden bij de VOL-VCA kandidaten. Bijvoorbeeld: 5 x B-VCA en 3 x VOL-VCA = 8 x VCA, de factuur kent een aanvulling van twee kandidaten.

Meer weten over de facturatie? Neem contact met ons op via 010 – 289 28 88 of mail naar info@vcaexamen.nl

Groepen kleiner dan 10 kandidaten

Open Inschrijvingsexamen VCA

Particuliere kandidaten en opleiders of bedrijven die kleine groepen onder de tien kandidaten hebben, kiezen voor een open inschrijvingsexamen. Dit zijn examens die door NIBHV periodiek op vaste locaties in Nederland worden georganiseerd. Het is in dit geval mogelijk om je online aan te melden voor een examen bij jou in de buurt.

 

Aanvraagformulier VCA InCompany

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Basisveiligheid VCA e-learning

18184856 - construction worker gesturing thumbs up

Haal hier je VCA diploma

Schrijf je in drie stappen in voor het VCA-examen