VCA In Company VCA-examen afleggen op eigen locatie

Bedrijven en opleiders kunnen cursisten een groepsexamen laten afleggen op hun eigen locatie. Deze manier van VCA examinering noemen we VCA In Company. Voor deze examinering geldt dat er een minimale groepsgrootte van zeven kandidaten wordt berekend.

Aanmelden VCA In Company examen

De aanmeldingstermijn voor groepsexamens is 7 werkdagen. De kandidaatgegevens dienen uiterlijk 24 uur voor aanvang van het examen aangemeld te zijn. Als kandidaten niet zijn aangemeld, kan er niet worden deelgenomen aan het examen.

Wil je binnen de termijn van 24 uur extra kandidaten toevoegen aan het aangemelde examen? Neem dan contact op met één van de medewerkers.

Wil je meer informatie over VCA In Company of een aanvraag doen? Neem dan contact met ons op.

Zelf te kiezen locatie

Bedrijven en opleiders kunnen groepsexamens aanmelden voor groepen kandidaten op een door henzelf gekozen locatie.. De gekozen examenruimte moet dan wel voldoen aan een aantal locatie-eisen. We spreken dan van een VCA In Company examen.

Locatie-eisen VCA In Company

De examenruimte voor een VCA examen op locatie moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Het moet een rustige, goed geventileerde, verlichte en verwarmde ruimte zijn.
  • Tafels en stoelen moeten met ruim voldoende tussenruimte zijn opgesteld of op een zodanige manier zijn opgesteld dat fraude voorkomen wordt en kandidaten geconcentreerd hun examen kunnen afleggen. Stoelen en tafels moeten allen zodanig zijn opgesteld, dat alle kandidaten dezelfde richting op kijken.
  • Al het aan de opleiding gerelateerde opleidingsmateriaal moet uit de ruimte verwijderd te zijn.

Omdat de examenruimte onder de volledige verantwoordelijkheid van VCAExamen valt, behouden we het recht om een opgegeven, gewenste locatie die niet aan de hierboven gestelde eisen voldoet, af te keuren als examenruimte en zodoende het examen af te keuren. De kosten voor dit examen zullen in dergelijke gevallen echter doorberekend worden.

Computer Based Testing

De kandidaten maken het VCA-examen op een laptop. De laptops worden door de examenleider van VCAExamen meegenomen naar de examenlocatie. Ook neemt de examenleider een eigen router mee zodat er geen beslag wordt gelegd op het wifinetwerk van de examenlocatie.

Facturatie

De facturatie is gebaseerd op ten minste zeven kandidaten. Dat betekent dat bij een groepsgrootte van bijvoorbeeld vijf kandidaten de factuur een aanvulling van twee kandidaten kent. Echter kunnen voor de examens de B-VCA kandidaten wel opgeteld worden bij de VOL-VCA kandidaten. Bijvoorbeeld: 3x B-VCA en 2x VOL-VCA = 5x VCA, de factuur kent een aanvulling van twee kandidaten.

Meer weten over de facturatie? Neem contact met ons op via 085 - 0705318 of mail naar info@vcaexamen.nl.

Open inschrijvingsexamen of VCA In Company examen?

Ben je opleider of ben je een bedrijf en zijn er één of meerdere personen die het VCA-examen moeten doen? Dan kan je deze medewerkers snel, gemakkelijk en goedkoop inschrijven voor een open inschrijvingsexamen VCA. Een andere optie is om zelf een VCA In Company examen aan te vragen. Voor welke mogelijkheid je kiest is afhankelijk van het aantal kandidaten en of je de beschikking hebt over een examenruimte die voldoet aan de locatie-eisen.

Groepen kleiner dan 7 kandidaten

Particuliere kandidaten en opleiders of bedrijven die kleine groepen onder de zeven kandidaten hebben, kiezen voor een open inschrijvingsexamen. Dit zijn examens die op vaste locaties in Nederland worden georganiseerd. Het is in dit geval mogelijk om je online aan te melden voor een examen bij jou in de buurt.

Aanvraagformulier VCA In Company

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.