Informatie voor opleiders over onze VCA-examens

Jouw cursisten goed en voordelig het VCA-examen laten doen? Eventueel op je eigen locatie? Dat kan met VCAexamen.nl: we bieden aantrekkelijke staffelkortingen voor opleiders bij open inschrijvingsexamens en examens op de eigen locatie via VCA In Company. VCAexamen.nl is een onderdeel van CBEX. Je kent CBEX waarschijnlijk als erkend examenbureau voor bijvoorbeeld Arbo-examens en competentiebeoordelingen. 

Erkend Examenbureau VCA

VCAexamen.nl is onderdeel van CBEX. CBEX is al 2007 een door de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV), erkend examenbureau VCA. Dat betekent dat de geslaagde kandidaat van ons een landelijk erkend VCA-diploma ontvangt. Zijn gegevens worden opgenomen in het Centraal Diploma Register van het SSVV.

VCA Examenportaal

Je VCA-examenadministratie kun je met een eigen account bijhouden in onze klantenportal Mijn CBEX. Zo werken VCA-opleiders fijn en effectief samen met ons en jouw cursisten. In Mijn CBEX is het onder meer mogelijk om:

  • je examens aan te melden en te beheren
  • kandidaten in te schrijven op zowel je In Company examens als de Open Inschrijving examens
  • de resultaten van je kandidaten direct in te zien
  • het digitale VCA-diploma en pasje te downloaden
  • je eigen locatie te delen als open inschrijvingslocatie

Examens: met korting of op locatie voor VCA examen opleiders

Je kunt je cursisten via VCA In Company bij jou op locatie een VCA examen laten doen of je cursisten zelfstandig VCA examen laten doen bij een van de open inschrijving locaties in het land.

Prijsvoordeel open inschrijvingsexamens

Cursisten kunnen zelf een examen maken via een open inschrijvingsexamen. In diverse plaatsen in het land verzorgen wij hiervoor examens. Jouw cursisten kunnen zich hiervoor tot twee dagen voor de gewenste examendatum online aanmelden en direct betalen via iDeal. Als ze dit via jou doen, kunnen ze daarbij profiteren van korting.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de werking en tarieven.

Examen op locatie: VCA In Company

Bedrijven en opleiders kunnen cursisten een groepsexamen laten afleggen op hun eigen locatie met VCA In Company, mits aan voorwaarden wordt voldaan. Neem contact met ons op voor meer informatie over de werking en tarieven.

VCA e-learning en lesmateriaal

Je kunt gebruik maken van onze e-learningprogramma’s en boeken. Lees hierover meer voor:

Meer informatie

Meer informatie over het VCA-stelsel vind je op de website van de SSVV: www.vca.nl.
Vanzelfsprekend kunnen wij je persoonlijk te allen tijde ons aanbod toelichten. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 - 0705318 of een e-mailbericht sturen naar info@vcaexamen.nl.