VCA-diploma

Ben je geslaagd voor je examen? Dan ontvang je een officieel erkend VCA diploma en een persoonlijke pas in handig creditcard formaat.

Ben je geslaagd voor je examen? Dan ontvang je een officieel erkend VCA diploma en een persoonlijke pas in handig creditcard formaat. Bovendien wordt je geregistreerd in het Centraal Diploma Register, zodat je kunt aantonen dat je weet hoe op een veilige en verantwoorde manier te werken.

De waarde van je VCA Diploma

Als je geslaagd bent voor je VCA-certificering, dan is je diploma 10 jaar geldig. Met het unieke diplomanummer, ben je officieel geregistreerd in het Centraal Diploma Register. Je kunt je diploma-nummer terugvinden in het online Centraal Diploma Register. Omdat je gegevens in het Centraal Diploma Register overeenkomen met de gegevens in je ID-bewijs, is het van groot belang dat je ze goed controleert tijdens het examen. Als achteraf blijkt dat de gegevens toch niet goed zijn gecontroleerd, kost het corrigeren van de gegevens op het diploma €25,00.

VCA Pas

Naast je diploma, ontvang je een pasje met daarop je gegevens en het nummer van je geregistreerde diploma. Dit pasje kun je meenemen in je portemonnee, je kunt er niet mee aantonen dat je in het bezit bent van een geregistreerd diploma; dat toon je wel aan door middel van je registratie in het Centraal Diploma Register.

Centraal Diploma Register

Je diploma wordt officieel geregistreerd in het Centraal Diploma Register van de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV). Hier kun je ook controleren of je diploma (nog) geldig is.

Doe hier een VCA-check.

Aanmelden

Wil je je direct en gemakkelijk aanmelden voor het VCA-examen? Schrijf je dan vandaag nog in voor het examen via onze website.