VCA examen voor werkgevers

Je werknemers goed en voordelig examen laten doen? Eventueel op je eigen locatie? Dat kan met VCAExamen: we bieden aantrekkelijke prijsvoordelen voor werkgevers en examens op de eigen locatie via VCA In Company.

Voordeligste aanbieder van Nederland
Direct online inschrijven
Examenlocaties door heel Nederland
Online voorbereiden op je examen

Erkend Examencentrum VCA

VCAExamen is onderdeel van het NIBHV. Sinds januari 2001 een door de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV), erkend Examencentrum VCA. Dat betekent dat de geslaagde kandidaat van ons een landelijk erkend diploma ontvangt, met een handig pasje op creditcardformaat. Zijn gegevens worden opgenomen in het Centraal Diploma Register van het SSVV.

VCA examen voor werkgevers met korting

VCA examen voor werkgevers kan bij jou op locatie of je werknemers kunnen zelfstandig VCA examen doen bij een open inschrijvingsexamen. Hierbij bepaal jij of je werknemers daarbij kunnen profiteren van de prijsvoordelen die wij jou bieden.

Werkgevers prijsvoordeel voor open inschrijvingsexamens

Werknemers kunnen zelf een examen maken via een open inschrijvingsexamen. In diverse plaatsen in het land verzorgen wij hiervoor examens. Jouw werknemers kunnen zich hiervoor tot twee dagen voor de gewenste examendatum online aanmelden en direct betalen via iDeal. Als ze dit via jou doen, kunnen ze daarbij profiteren van korting.
Dat doe je door vouchers te kopen voor deze open inschrijvingsexamens. Hierop krijg je een aantrekkelijk prijsvoordeel.
Neem contact met ons op voor meer informatie over de werking en tarieven.

Examen op locatie: VCA In Company

Bedrijven en opleiders kunnen cursisten een groepsexamen laten afleggen op de locatie van het bedrijf of op locatie van de opleider met VCA In Company. Hiervoor dienen examenkandidaten zich vijf dagen voor het gewenste examenmoment aan te melden.
Neem contact met ons op voor meer informatie over de werking en tarieven.

Lesmaterialen

Je kunt gebruik maken van onze e-learningprogramma’s en boeken. Lees hierover meer voor:

Meer informatie

Meer informatie over het VCA-stelsel vind je op de website van de SSVV: www.vca.nl.
Vanzelfsprekend kunnen wij je persoonlijk te allen tijde ons aanbod toelichten. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via het telefoonnummer 010-2892888, of een e-mailbericht sturen naar info@vcaexamen.nl.

Hier vind je onze algemene voorwaarden en examenreglement.

Basisveiligheid VCA e-learning

18184856 - construction worker gesturing thumbs up

Haal hier je VCA diploma

Schrijf je in drie stappen in voor het VCA-examen