Informatie voor werkgevers over onze VCA-examens

Je werknemers goed en voordelig examen laten doen? Eventueel op je eigen locatie? Dat kan met VCAExamen: we bieden aantrekkelijke prijsvoordelen voor werkgevers en examens op de eigen locatie via VCA In Company.

Erkend Examencentrum VCA

VCAexamen.nl is onderdeel van Centraal Bureau Examens B.V. (CBEX) uit Veenendaal. CBEX is al sinds 2007 een door de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV) erkend Examencentrum VCA. Dat betekent dat de geslaagde kandidaat van ons een landelijk erkend VCA-diploma ontvangt. Zijn gegevens worden opgenomen in het Centraal Diploma Register van het SSVV.

VCA examen voor werkgevers

'VCA-examen voor werkgevers' kan bij jou op locatie of je werknemers kunnen zelfstandig VCA-examen doen bij een open inschrijvingsexamen. Hierbij bepaal jij of je werknemers daarbij kunnen profiteren van de prijsvoordelen die wij jou bieden.

Werkgevers prijsvoordeel voor open inschrijvingsexamens

Werknemers kunnen zelf een examen maken via een open inschrijvingsexamen. In diverse plaatsen in het land verzorgen wij hiervoor examens. Jouw werknemers kunnen zich hiervoor tot 24 uur voor de gewenste examendatum online aanmelden en direct betalen via iDeal.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de werking en tarieven.

Examen op locatie: VCA In Company

Bedrijven en opleiders kunnen cursisten een groepsexamen laten afleggen op de locatie van het bedrijf of op locatie van de opleider met VCA In Company. Hiervoor dienen examenkandidaten zich vijf dagen voor het gewenste examenmoment aan te melden.
Neem contact met ons op voor meer informatie over de werking en tarieven.

Lesmaterialen

Je kunt gebruik maken van onze e-learningprogramma’s en boeken. Lees hierover meer voor:

Meer informatie

Vanzelfsprekend kunnen wij je persoonlijk te allen tijde ons aanbod toelichten. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085-0705318, of een e-mailbericht sturen naar info@vcaexamen.nl.