VCA examen voor werkgevers

Uw werknemers goed en voordelig examen laten doen? Eventueel op uw eigen locatie? Dat kan met vcaexamen.nl: we bieden aantrekkelijke prijsvoordelen voor werkgevers en examens op de eigen locatie via VCA In Company.

Erkend Examencentrum VCA

VCAexamen.nl is onderdeel van het NIBHV .Sinds januari 2001 een door de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV), erkend Examencentrum VCA. Dat betekent dat de geslaagde kandidaat van ons een landelijk erkend diploma ontvangt, met een handig pasje op creditcardformaat. Zijn gegevens worden opgenomen in het Centraal Diploma Register van het SSVV.

VCA examen voor werkgevers met korting

VCA examen voor werkgevers kan bij u op locatie of uw werknemers kunnen zelfstandig VCA examen doen bij een open inschrijvingsexamen. Hierbij bepaalt u of uw werknemers daarbij kunnen profiteren van de prijsvoordelen die wij u bieden.

Werkgevers prijsvoordeel voor open inschrijvingsexamens

Werknemers kunnen zelf een examen maken via een open inschrijvingsexamen. In diverse plaatsen in het land verzorgen wij hiervoor examens. Uw werknemers kunnen zich hiervoor tot twee dagen voor de gewenste examendatum online aanmelden en direct betalen via iDeal. Als ze dit via u doen, kunnen ze daarbij profiteren van korting.
Dat doet u door vouchers te kopen voor deze open inschrijvingsexamens. Hierop krijgt u een aantrekkelijk prijsvoordeel.
Neem contact met ons op voor meer informatie over de werking en tarieven.

Examen op locatie: VCA In Company

Bedrijven en opleiders kunnen cursisten een groepsexamen laten afleggen op de locatie van het bedrijf of op locatie van de opleider met VCA In Company. Hiervoor dienen examenkandidaten zich vijf dagen voor het gewenste examenmoment aan te melden.
Neem contact met ons op voor meer informatie over de werking en tarieven.

Lesmaterialen

U kunt gebruik maken van onze e-learningprogramma’s en boeken. Lees hierover meer voor:

Meer informatie

Meer informatie over het VCA-stelsel vindt u op de website van de SSVV: www.vca.nl.
Vanzelfsprekend kunnen wij u persoonlijk te allen tijde ons aanbod toelichten. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het telefoonnummer 010-2892888, of een e-mailbericht sturen naar info@vcaexamen.nl.

Hier vindt u onze algemene voorwaarden en examenreglement.


Haal hier uw VCA diploma

Schrijf u in drie stappen in voor het VCA-examen