Inschrijven VCA Examen In Company

Je doet snel en voordelig een VCA examen via een open inschrijvingsexamen. In diverse plaatsen in het land verzorgen wij hiervoor examens.

Twee VCA-examen mogelijkheden

Ben je opleider of ben je een bedrijf en zijn er meerdere personen die het VCA-examen moeten doen? Dan kan je deze medewerkers snel, gemakkelijk en goedkoop inschrijven voor een open inschrijvingsexamen VCA. Of meld zelf een VCA Incompany examen aan. Voor welke mogelijkheid je kiest is afhankelijk van het aantal kandidaten en of je de beschikking hebt over een examenruimte die voldoet aan de locatie-eisen.

VCA Incompany examen

Zelf te kiezen locatie

Bedrijven en opleiders kunnen groepsexamens aanmelden voor groepen kandidaten op een door henzelf gekozen locatie. Dit is al mogelijk als de groep uit tien personen of meer bestaat.
De gekozen examenruimte moet dan wel voldoen aan een aantal locatie-eisen. We spreken dan van een VCA Incompany examen.

Locatie-eisen VCA Incompany

De examenruimte voor een VCA In Company examen moet aan een aantal voorwaarden voldoen. De ruimte moet bijvoorbeeld op het moment van het examen niet toegankelijk zijn voor andere personen. Daarnaast moet de ruimte zo in te richten zijn dat fraude voorkomen wordt en de kandidaat in alle rust en geconcentreerd zijn examen kan maken. Om er zeker van te zijn of de examenruimte die je wilt gebruiken voor het VCA-examen voldoet aan alle locatie-eisen neem je contact op met ons. Als een locatie niet voldoet aan alle locatie-eisen wordt hier geen examen afgenomen.

Computer Based Testing

De kandidaten maken het VCA-examen op een laptop. Immers worden laptops door de examenleider van VCAExamen meegenomen naar de examenlocatie. Ook neemt de examenleider een eigen router mee zodat er geen beslag wordt gelegd op het wifinetwerk van de examenlocatie. De examenkandidaat logt niet zelf in, ook daar zorgt de examenleider voor.

Aanmelden VCA Incompany examen

Wil je meer informatie over VCA Incompany?
Neem contact met ons op via 010 – 289 28 88 of mail naar info@vcaexamen.nl .

Open inschrijvingsexamen VCA

Locaties door heel Nederland

Particuliere kandidaten en opleiders en/of bedrijven die kleinere groepen van minder dan tien kandidaten snel, gemakkelijk en goedkoop willen aanmelden voor een VCA-examen, kiezen voor een open inschrijvingsexamen VCA. Dit zijn examens die door VCAExamen periodiek op vaste locaties door heel Nederland worden georganiseerd. Daardoor is er altijd een examen bij jou in de buurt waarvoor je je snel, gemakkelijk en goedkoop in kunt schrijven.

Aanmelden open inschrijvingsexamen VCA

Klik hier om je snel, gemakkelijk en goedkoop aan te melden voor een open inschrijvingsexamen VCA bij jou in de buurt.
Ben je opleider of bedrijf en zul je vaker kandidaten aanmelden voor de open inschrijvingsexamens VCA van VCAExamen? Ook dat kan snel, gemakkelijk en goedkoop! Neem contact met ons op via 010-2892888 of mail naar info@vcaexamen.nl .

Klik hier voor prijzen open inschrijvingsexamens en In Company examens VCA

Basisveiligheid VCA e-learning

18184856 - construction worker gesturing thumbs up

Haal hier je VCA diploma

Schrijf je in drie stappen in voor het VCA-examen