Testimonials

Deze mensen hebben hun VCA Examen al gehaald

Lees de ervaringen van voormalig examenkandidaten die via VCAExamen.nl hun VCA diploma hebben behaald.

 

“Voor mijn nieuwe baan was het belangrijk dat ik snel mijn VCA diploma zou halen. Via VCAExamen.nl kon ik na het weekend gelukkig al meteen terecht! Omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik zou slagen heb ik dat weekend ook de e-learning en examentraining doorlopen. Ik ben met vlag en wimpel geslaagd!”

– Anne / intercedent

 

“Ondanks dat niet al mijn opdrachtgevers hierom vragen, vind ik het belangrijk een VCA-diploma in het bezit te hebben. Als ik voor een project een andere ZZP’er contracteer, stel ik dit dan ook als eis. Het is een kleine moeite waarmee erngstige ongevallen voorkomen worden. Mijn laatste VCA-diploma heb ik snel en eenvoudig behaald via VCAExamen.nl. Ik kon dezelfde week nog terecht bij een plek hier bij mij in de stad.”

– Adam / zelfstandig elektrotechnicus

 

“Ik doe mijn werk graag veilig, dus zo’n VCA-diploma is zo gek nog niet. Maar afgelopen jaar moest ik weer opnieuw examen doen, nét tijdens de de coronaperiode. Gelukkig was het allemaal keurig geregeld, met genoeg afstand van elkaar en voldoende ventilatie. Zo kon ik zonder zorgen mijn examen halen. Bedankt!”

– Frans / maaimachinist

 

Basisveiligheid VCA e-learning

18184856 - construction worker gesturing thumbs up

Haal hier je VCA diploma

Schrijf je in drie stappen in voor het VCA-examen