VCA Diploma

Bent u geslaagd voor uw examen? Dan ontvangt u een officieel erkend VCA diploma, ook wel VCA diploma genoemd, en een persoonlijke pas in handig creditcard formaat.

Bent u geslaagd voor uw examen? Dan ontvangt u een officieel erkend VCA diploma en een persoonlijke pas in handig creditcard formaat. Bovendien wordt u geregistreerd in het Centraal Diploma Register, zodat u kunt aantonen dat u weet hoe op een veilige en verantwoorde manier te werken.

De waarde van uw VCA Diploma

Als u geslaagd bent voor uw VCA-certificering, dan is uw diploma 10 jaar geldig. Met het unieke diplomanummer, bent u officieel geregistreerd bij het VCA-register. U kunt uw diploma-nummer terugvinden in het online VCA register. Het komt regelmatig voor dat kandidaten hun naam, geboortedatum of andere gegevens niet goed invullen bij de inschrijving voor hun VCA examen. Er moet dan opnieuw een diploma worden gemaakt met de juiste gegevens. Dit kost €25,00.

VCA Pas

Naast uw diploma, ontvangt u een pasje met daarop uw gegevens en het nummer van uw geregistreerde diploma. Dit pasje kunt u meenemen in uw portemonnee, zodat u altijd kunt aantonen dat u in het bezit bent van een geregistreerd diploma.

Centraal Diploma Register

Uw diploma wordt officieel geregistreerd in het Centraal Diploma Register van de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV). Hier kunt u ook controleren of uw diploma (nog) geldig is.

Doe hier een VCA-check.

 

Wil je je direct, gemakkelijk en goedkoop aanmelden voor het examen VCA?
Schrijf je dan in drie stappen in voor het VCA-examen. Klik hier.

Als je (operationeel) leidinggevende bent, heb je het diploma VOL-VCA nodig. Ook zzp’ers die als onderaannemer werken (volgens een resultaatverplichting) bij een VCA-gecertificeerd bedrijf moeten in bezit zijn van het VOL-VCA diploma. Je hoeft niet eerst het examen B-VCA te doen om je aan te kunnen melden voor het examen VOL-VCA.

Het VIL-VCU diploma heb je nodig als je intercedent bent bij een uitzendbureau.

 


Haal hier uw VCA diploma

Schrijf u in drie stappen in voor het VCA-examen