Online examentraining Basisveiligheid VCA

Toets je kennis met de examentraining Basisveiligheid VCA van VCAexamen.nl!

Online examentraining als voorbereiding op het officiële B-VCA examen.

€17,50 (inc btw €21,18)

De online examentraining is een waardevolle aanvulling om je voor te bereiden op het examen. De examentraining is geen vervanging van een VCA-opleiding maar een extra online training als voorbereiding op het VCA-examen.

Heb je het lesmateriaal, het lesboek of de e-learning module, bestudeerd, maar twijfel je eraan of je echt klaar bent voor het VCA-examen? Toets dan je kennis met de online examentraining Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA. Uit 300 verschillende vragen wordt keer op keer een nieuw examen van 40 vragen gegenereerd dat je kunt maken. De officiële examentijd wordt gehanteerd en ook de cesuur is gelijk aan het echte VCA-examen.

Voor het maken van een B-VCA examen heb je een uur de tijd.

Na het maken van een examen, of na het verstrijken van de tijd, zie je welke score je hebt behaald en of je voor het gemaakte examen geslaagd zou zijn. Zodoende kun je zes weken lang, verschillende examens maken en kijken of je de stof echt beheerst. Zo kom je nog beter voorbereid op het echte examen.

Ook de alternatieve vraagvormen zijn opgenomen in de training.
Alternatieve vraagvormen zijn vragen waarbij niet alleen wordt gevraagd om een keuze te maken uit antwoord a, b of c maar waar bijvoorbeeld ook meerdere antwoorden per vraag juist kunnen zijn. Deze vragen kun je dan ook gedeeltelijk goed of gedeeltelijk fout beantwoorden.

Ben je helemaal klaar voor het examen?

Schrijf je dan via onze website direct en makkelijk in voor een open inschrijvingsexamen op een locatie en datum die jou het beste uitkomt. Ga naar inschrijven voor examen

LET OP, als u deze module al heeft gekocht, log dan eerst in om de module te kunnen volgen.

Volg deze module

module Content